Dedicat a les joves generacions de mestres que arriben amb força i "malgrat la boira" segueixen caminant vers el meravellós projecte d'educar.

dilluns, 25 de juny del 2012

PREMIS "BLOC PREFERIT"


Fa uns mesos, Estrella Vilar des del seu bloc  "Idees magistrals" va fer arribar a "Fer de Mestres" un dels seus Premis al Bloc Favorit.
Va ser una sorpresa molt agradable per a mi; doncs sempre ha estat un referent: quan treballava m'hi passava sovint a recollir "Idees Magistrals" i ara com a blocaire, tot i ser molt diferents, em mostra el camí a seguir.
Amb els dies, ha tornat a arribar des dels blocs Plastiquem i Un somriure neix al cor i floreix als llavis, si no els coneixeu us recomano que hi passeu.


Els orígens de la concessió del Premi Liebster Blog són una mica confusos, però el consens general és que es va originar a Alemanya ja que "Liebster" vol dir favorit o volgut.  La intenció d'aquest premi és fer difusió dels blocs amb menys de 200 seguidors.
Al acceptar el premi, el destinatari ha de pasar-lo a cinc blocs més.
Aquestes són les normes del premi:
1.   Mostrar, en el propi bloc,  l’agraïment al bloc que li ha donat el premi i fer-hi un enllaç.
2.   Triar cinc blocs dels seus preferits, amb menys de 200 seguidors, als quals se’ls adjudicarà el “Liebster”.
3.   Publicar en el bloc la llista dels blocaires premiats amb els enllaços als seus blocs. 
Vull deixar constància que triar-ne únicament cinc no ha estat gens fàcil. Així que, sense més preàmbuls, aquí teniu els Premis “Bloc Preferit” des de “Fer de Mestres”:
1.    A Joan Domènech  del bloc “DES DE L’ESCOLA” http://joandf.blogspot.com.es/ per donar-me punts de reflexió sobre la tasca dels mestres des del seu enfocament de l'educació lenta.
2.    A la Glòria Vivas del bloc “PAPERS DE COLORS” http://papersdecolors.blogspot.com.es/ pel munt de recursos que hi trobo quan vull posar l’últim detall a les carpetes, llibretes, capsetes,… i per la seva creativitat “escrap”.
3.    A L’Ana Miravet i a José Manuel del bloc  ”ELS GATETS" http://diesalcole.blogspot.com.es/ per compartir amb entusiame les activitats de la seva classe.  Un model fantàstic de bloc d’una aula d’Educació Infantil!

4.    A la Belén del bloc “NOSALTRES TAMBÉ SOM ARTISTES” http://plasticaeducacioinfantil.blogspot.com.es/ per compartir els seus recursos plàstics i per l’exploració en l'art.

5.    A Felipe Blasco del bloc “EPLION” http://eplion.blogspot.com.es/ per “estalviar temps i feina” a mestres d’Educació Infantil i Primària amb el seu ampli recull de recursos.

Gràcies a tots i totes per la vostra tasca!!
Carme Bonet

8 comentaris:

  1. Moltes gràcies Carme per pensar amb mi.
    El més difícil d'aquest premi és triar-ne només cinc...

    ResponElimina
  2. Sempre es un plaer q s'enrecordin d nosaltres. Moltisimes gracies!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies, Carme, sí que m'ha agradat. T'amplio el comentari al meu blog. Salutacions.

    ResponElimina
  4. La Belén ens ha deixat al seu bloc "Nosaltres també som artistes" aquest comentari:
    "...Moltíssimes gràcies per enrecordar-vos de nosaltres, sempre és un plaer inspirar la feina d'altres professionals!"

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una sort tenir aquests blocs per visitar i recollir-hi idees!!!

      Elimina